Fotboll

Sen kvittering för Bor

Sen kvittering för Bor

Fotboll I matchens sista minut i samband med hörna och en trasslig situation petade Erik Ström in kvitteringsmålet för Bors SK i västra femman mot Stockaryd/Rörvik. Därmed åtminstone en värdefull poäng i bottenstriden med sig hem till Bor. 3–3 (0–0) slutade matchen.

Från en tidigare match

En händelselös första halvlek följdes således av rad händelser. Första målet kom för  hemmalaget varpå Bor genom mål av David Andersson och Robert Nilsson vände till 2–1 i Bors favör. Men hemmalaget vände tillbaka till 3–2 innan Erik Ströms påpasslighet till 3–3 gav Bor en poäng.

– Självklart en värdefull poäng för oss, säger Anders Åkesson i BSK-ledningen.

Bor kom med ett tunt lag till Stockaryd. Förutom de elva på planen bara en avbytare samt också tränaren Andreas Karlsson uppsatt som avbytare.

– Det hade förstås varit av betydelse med fler spelare på bänken, säger Anders. Men efter förutsättningarna bra gjort av killarna. Alla krigade förtjänstfullt.

En bra A-lagsdebut gjorde ytterbacken Nils Hansson. Robert Nilsson i anfallet var en oroskälla för hemmalaget. Mittbacken Anders Finnander gedigen som vanligt samt jobbade Hermon Mihreteab Gebresilasie förtjänstfullt på mitten.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *