Fotboll

Så tänker IFK om Therns framtid: ”Pågår en dialog”

Fotboll Andra klubbar är intresserade av Jonas Therns tjänster. Sportchefen Enes Ahmetovic berättar för Sporten att en dialog pågår om framtiden.

Enes Ahmetovic och Jonas Thern. Foto: Jim Carlsson och Pressbild

Det var för Sportbladet som Jonas Thern bekräftade att det finns andra klubbar som är intresserade av honom.
– IFK Värnamo vill alltid ha Jonas Thern kvar i föreningen. Jonas är en person vi tycker om och han har gjort och betytt enormt mycket för föreningen, säger IFK:s sportchef Enes Ahmetovic och fortsätter:
– Just nu har vi inte fått till oss något om att han har något konkret på annat håll. Han har bara lyft med oss att det kanske finns lite klubbar som är intresserade. Men det har aldrig varit något konkret, utan just nu så planerar vi inför nästa år och där är han med som det ser ut just nu.

Hans kontrakt går ut efter nästa säsong, diskuterar ni förlängning?
– Absolut. Det pågår en dialog om ett långsiktigt projekt tillsammans med Jonas där han ska vara involverad både 2023, 2024 och framåt.

Kan du utveckla vad projektet handlar om?
– Vi vill bygga något spännande med fotbollen i Värnamo, både på herr- och akademisidan och Jonas är en av Sverige främsta talangutvecklare så vi har sonderat lite vad han själv vill göra och pratat lite om de bitarna och se vad vi kan hitta på längre fram.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Så tänker IFK om Therns framtid: ”Pågår en dialog”

Jag har följt IFK i över 30 år och varför är Jonas på väg bort/omplaceras när han byggt upp denna förening ännu en gång? Något skumt är det som händer som inte kommer fram än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *