Fotboll

Rydaholms målnolla spräckt – förlust mot Guddarps

Fotboll Det blev en tuff match innan semestern för Rydaholm. I en svängig match fick laget, efter fem raka matcher med poäng, kliva av sin hemmaplan poänglösa mot Guddarps som slutade 1–2 med halvtidsresultat 1–1. – Vi gör en klart godkänd match, säger Rydaholmstränare Johan Elmblad.

Foto: Pixabay

Den höll i två matcher – Rydaholms målnollan. I en av de tuffaste matcherna under vårsäsongen fick man plocka ut bollen ur sitt mål efter 23 minuters spel.

Men Rydaholms Hjalmar Melkstam verkat hitta målformen, fyra mål på fyra matcher. Han utjämnade nämligen till 1–1 som blev halvtidsresultat. I andra gjorde tabelltvåan 2–1 i matchminut 64, som också blev matchens sista mål.
– Jag tycker det var en jämn match. En poäng borde vi haft med oss. Men vi gjorde inviduella misstag på målen kan jag tycka, säger Johan Elmblad som dock kände att de var på gång att rå på topplaget efter de första 45 minuterna.
– Vi skulle fortsätta som vi avslutade första – hålla skärpan uppe. Vi gör lite korrigering med att gå ner till en trebackslinje. Men de fick lite för enkelt tyck på oss och gör mål. Även om vi jobbade oss in så uteblev utdelningen, som jag känner vi skulle haft. Men helt klart en riktigt bra match av oss.

Jakob Elv, som fick kliva av i början av andra, får extra plus av Elmblad i kväll, samt målskytten Melkstam och Elián Salazar Vergara.

Semester stundar – Hur vill du säga att er vårsäsong varit?
– Det började bra. Men hela maj var strulig med många skador, avstängningar och folk borta. Vi sa att det skulle bli en match i taget, den vanliga klyschan, vilket har funkat bar. Vi kommer startar träningen först veckan i augusti. Då hoppas vi alla är skadefri och att vi  fortsätter som avslutat våren. Men vi har ingen, i dagsläget, nya spelare påväg in – men vi får se vad som händer.

 

Text: Kenneth Andersson

Foto: Pixabay

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *