Fotboll

Rydaholms GoIF tog 3 poäng i en jämn batalj

Fotboll Ett måls underläge med en halvtimme kvar byttes mot en 4–3 vinst för Rydaholm i hemmamatchen mot Strömsnäsbruks IF. – Vi behövde tre pinnar och det fixade vi, säger tränare Johan Elmblad.

Rydaholm vände och vann matchen mot Strömsnäsbruk. Foto: Arkivbild.

Rydaholm inledde matchen lite temposvagt och hamnade i underläge tidigt. Efter det tycker tränare Elmblad att de har övertaget matchen igenom.

– Vi har haft mycket strul med skador och avstängningar den sista tiden. Det blev inte heller lättare när vi fick två stycken horribla straffar emot oss. Vi visade dock kämparglöd och efter vårat 2–2 mål fick vi vind i seglet och kunde stänga matchen, säger han.

Efter att Rydaholm tagit en 4–2 ledning i den 81:a minuten var vinsten säkrad, även fast bortalaget Strömsnäsbruk fick in en reducering i slutminuterna.

– Vi gör en bra insats på det hela taget och det var det vi ville idag. Det var kul att se kämparglöden i laget. Jag vill inte hylla någon speciell spelare utan det här var en riktig lagseger. Vi har haft det tufft på slutet så vi behövde tre pinnar och det fixade vi också, säger Johan Elmblad efter matchen.

Rydaholms GoIF ligger nu på plats åtta i serien med åtta poäng på nio matcher.

Axel Strandberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *