Storseger för Rydaholms GoIF

Fotboll Rydaholm ställdes borta mot Vislanda och verkade redan tidigt inte ha några alls problem med att städa av motståndet. Efter redan sju minuter hade Rydaholm en ledning med 0–2.

Peter Jonsson. Foto: Arkivbild.

Slutresultatet blev till slut 1–5 till Rydaholm, som gjorde en bra match i träningsmatchen på bortaplan mot Vislanda.

– Det gick jättebra första och vi gjorde nog vår bästa halvlek för året. Sen tappade vi lite i andra men det var tur att vi kom igen lite i slutet och gjorde 2 snabba mål, säger tränare Peter Jonsson.

Målskyttet har varit ett problem för Rydaholm, men idag fick de in sina chanser.

– Det lossnade på ett helt annat sätt framåt idag. Vi har tränat mycket på att hålla ett högra bolltempo och att ha bättre rörelse i vårt anfallsspel och det lyckades vi verkligen med idag, säger Jonsson.