Rydaholm gav division 4-laget Kulltorp en kamp

Fotboll En udd och mållös första halvlek fick Rydaholm fart på taktiken i hemmamatchen mot Kulltorp. Men det blev dock inga mål framåt utan fick kliva av med en tung 1-0 förlust. – En jättebra match av killarna, lite otur att vi släpper in målet bara, säger Rydaholms tränare Johan Elmblad.

Rydaholm stod upp bra mot division laget Kulltorp. Men efter en mindre underhållande första halvlek klev lagen in i omklädningsrummet utan ha gjort mål.

– Vi var väldigt nöjda med att vi stängde alla ytor för dem och det skulle fortsätta göra i andra också, säger Johan Elmblad.

Andra halvlek, efter de taktiska råden, blev det lite bättre fart. Men sett till mål så blev det ingen underhållning överhuvudtaget. Rydaholm fick kliva av mållösa efter att ha släppt in matchens enda mål med kvarten kvar.
– Vi skapar och tycker ner dem sista kvarten. Bara lite otur att de får göra mål. Jag tycker vi var helt klart bättre än dem i denna halvleken och värda att göra mål.

Nu ska ni delta i Toyota Cup och sedan är det genrepet för att därefter dra igång serien. Vad känner ni att ni står i detta läget rent form mässigt?

–Ja vi har cupen och sedan två matcher till innan seriestart. Vi går åt rätt håll och vi ligger där vi ska just nu.

TEXT: Kenneth Andersson