Rydaholm förlorade i Månsarp

Fotboll Rydaholms Goif förlorade bortamatchen mot Månsarp med 2–3. Artikeln uppdateras.

Rydaholm i en tidigare match när Vrigstad stod för motståndet.

Hemmalagets mål kom i minuterna 13, 44 och 47 och målskytt alla gångerna var Dennis Einemo Swahn. Rydaholm fick fart på målskyttet alldeles före sent, mål i minuterna 87 och 90. Mansur Musavi och Hjalmar Melkstam svarade för målen.

Rydaholms tränar Johan Elmblad var inte nöjd med första halvlek som Månsarp helt rättvist ledde,
– I andra halvlek spelade vi upp oss men vi var inte riktigt nära poäng trots ett bra frisparksläge efter vår sista reducering, menar Johan Elmblad.
Poäng hade annars inneburit en teoretisk chans att nå tredjeplatsen när serien är avslutad.

Han har svårt att hitta ljusglimtar i dag. Det var en av säsongens sämsta matcher och ingen i laget får godkänt.

Rydaholm tar emot Bor i sista omgången och det är en match utan större betydelse. Det har den inte heller för Bor som åker ur serien.