Rydaholm – Bor kryssade

Fotboll Rydaholms Goif - Bors SK blev oavgjort i Smålandscupen sedan lagen haft en halvlek vardera. Uppdaterat.

Arkivbild

Det blev 1–1 (1–0] på konstgräset i Rydaholm. Den efterföljande straffläggningen vanns av Rydaholm

Hemmalaget var klart bättre i första halvlek men i andra blev det en scenförändring.

– Vi dominerade fullständigt första 45 minuterna men i andra halvlek spelade Bor riktigt bra, säger hemmatränaren Magnus Schöldsten.

Han fick se Amin Nshimirimanage sitt lag ledningen på straffspark. I förlängningen gjorde Jakob Elv det avgörande målet för hemmalaget som dock inte ingår i slutresultatet men kan komma att användas vid lika poäng och lika målskillnad i denna grupp av Smålandscupen. Kärda och Kånna ingår också i gruppen.

Magnus Schöldsten ger lite extra plus till Salazar Vergara, Hjalmar Melkstam och Amin Nshimirimanage.

Bors tränare Mattias Svensson håller med om hemmatränarens matchanalys.
– I andra halvlek skärpte vi till oss ordentligt, noterar han,
Max Lundahl Ericson kvitterade på frispark och han var tillsammans med Hugo Martinsson och Oliver Arthursson extra framträdande i Bor.

– Plus givetvis även till vår målvakt Mikael Berggren som gjorde flera fantastiska räddningar.