Robert frälste Bor

Fotboll Bors SK stärkte sin ställning på kvalplats i Ljungbysexan när man bortabesegrade Ryssby IF med 2–1 (1–1). Och det ska man främst tacka Robert Nilsson för som gjorde bägge målen.

Bor i en tidigare match, mötet med Rydaholm

Annars var det långt ifrån en bra match. Ganska hård vind förryckte spelet. Det var mycket felpass och tämligen segt på planen oh många felpass.

– En typisk tidig söndagsmatch, löd sammanfattningen fråpn BSK-ledaren Anders Åkesson.
Första halvlek som en enda lång gäspning där hemmalaget tog ledningen. Men Robert Nilsson satte sitt första mål och kvitterade före paus. En kvart in på andra halvlek kom sedan segermålet.

– Vi vann rättvist och hade tryck för ett tredje mål. Det var inga problem att hålla undan även om Ryssby stack upp något emellanåt. Vi skärpte till oss efter paus och det räckte, säger Åkesson.

Bäst betyg i Bor till Robert Nilsson och Hugo Martinsson samt noteras ett bra inhopp av Isak Sandolf.

Två matcher återstår och det är helt upp till BSK att försvara sin kvalplats. Man har allt i egna händer och möter på söndag Hits (sammanslagning Hinneryd och Traryd) på hemmaplan för att avsluta borta mot Hamneda.