Fotboll

Rås Lb:s B–lag tog hem andra poängen för säsongen

Fotboll Matchen mellan Rås Lb:s B-lag och Taberg slutade 1–1 efter en kvittering i första halvlek och en mållös andra halvlek.

Arkivbild Rås Lb.

Det var Taberg som lyckades få in första målet i 26:e minuten men Rås Lb var snabba på att kvittera genom Johanita Nzambille i 33:e minuten.

– Från mitt perspektiv så skulle jag säga att det nästan känns som en vinst, menar tränaren Alma Cederquist.

Trots att de får med sig en poäng idag mot Taberg som ligger två placeringar ovanför i tabellen så har Rås fortsatt problem med målskyttet.

– Jag säger det varje gång men det sker också i varje match för vi skjuter mer stolpe in än stolpe ut. Hade vi satt fler av de målchanserna vi får så hade vi vunnit matchen idag.

Det blev tillslut en jämn och välspelad match från båda lagen men i sitt egna lag vill Alma Cederquist lyfta fram Alva Salomonsson som ”tuggar på som ytterback vilket är kul att se” samt Berber de Jong  som ” alltid är hungrig framåt”.

– Jag är stolt över tjejerna som trots många förluster ändå alltid kommer till en ny match och lika taggade varje gång på att ta hem tre poäng. Vi visar att vi vill någonting och nästa match spelas på söndag mot Ronneby med A–laget i division 3.

I och med dagens oavgjorda resultat så får B–laget sitt andra poäng men blir kvar på en sistaplats i division 4 medan A–laget just nu befinner sig en placering högre upp i sin tabell på fyra poäng.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Rås Lb startade i uppförsbacke
LÄS MER:  Snopet Rås blev bestulna på poäng
LÄS MER:  Rås Lb släppte in tre mål på tio minuter

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *