Rås LB utslaget efter straffar

Fotboll Rås LB har nu spelat färdigt i Gothia Cup.

Rås LB i Gothia Cup. Arkivbild

RÅs LB har på förmiddagen spelat kvartsfinal i B-slutspelet mot Jitex Mölndal. Det stod 1–1 efter ordinarie speltid men sedan blev det knapp förlust i straffläggningen.

Lisa Sjöholm gav RÅs Lb ledningen tidigt i andra halvlek men Jitex Mölndal hann kvittera.

Tränaren Stefan ”Sviding” Svensson ger följande smmanfattning av matchen och hela turneringen:

Vi började kvartsfinalen bra och skapade många heta målchanser men tyvärr lyckas vi ej sätta chanserna.
Efter pausen gjorde Lisa Sjöblom 1–0 på en målvaktsretur och efter detta dominerade vi spelet. Tyvärr lyckades vi ej knyta ihop det i slutet utan Jitex Mölndal fick med tio sekunder kvar av matchen in en kvittering och matchen fick avgöras på straffar. Först i omgång 10 avgjordes det, Slutresultatet blev 8–9

Vi har gjort en kanon turnering och är enormt glada att genom våra sponsorer fått denna chans att mäta våra krafter mot lag från hela världen.

Bör tilläggas att vår gruppetta Viborg är i A-slutspelsfinal.

För att sammanfatta cupen blev det 4 vinster, 3 förluster och en väldigt massa minnen! Vår placering i cupen blev 21 av 88 lag i vår åldersgrupp.
Alltså har Rås LB gjort en kanon turnering och alla runt laget ska ha en stor eloge för all hjälp runt omkring!