Rås LB tappade i andra halvlek

Fotboll Rås LB hade 1–1 i halvtid borta mot Husqvarna FF B.

Det räckte ändå inte till poäng. Till slut stod HFF som segrare med 3–1.

RÅs LB inledde matchen lovande med 1–0 genom Annie Petersson. Då hade det spelats 14 minuter.

HFF visade stort bollkunnande och dominerade men skapade inte väldigt många målchanser. Man var dock effektiva. Kvitteringen kom efter 26 minuter, 2–1 en minut in på hand halvlek och 3–1 i matchminut 59.

– Vi spelade bra bakåt, säger Patric Anvegård som vikarierad som ledare för laget.

Målvakten Alma Cederquist var en av de bättre och extra plus även till mittbacken Teresia Schultz. Annie Petersson som inte ränta mycket sedan hon spelade i IFK Värnamo ska säkert kunna bli en viktigt kugge i laget när man måste börja plocka poäng för att inte hamna efter övriga lag.

Närmast väntar Bankeryd på hemmaplan den 17 juni. Matchen spelas på Rocknevallen i Bredaryd.