Fotboll IFK Värnamo spelar i kväll på Gamla Ullevi mot Örgryte IS. Här rapporterar vi lite kortfattat.

Matchen är nu slut, 4–0 till ÖIS.

—-

ÖIS har gjort 4–0 i 87:e minuten. Go´natt…

—-

Efter tredje målet har ÖIS haft en boll i målställningen och ytterligare ett avslut på mål. Precis nyligen gjorde IFK sitt andra spelarbyte, Alexander Henningsson ut och Adnan Kulovac in.

—-

Nej, det vill sig icke. När Värnamo så väl behöver ett mål kommer ytterligare ett för Örgryte. Målskytt Simon Nilsson, som spelat i den vit-blå dressen de senaste åren. 3–0 kom i 69:e minuten.

—-

IFK tycks ha flyttat upp spelet och levererat en del. Eller vad sägs om tre hörnor mellan 61:a och 63:e minuten plus ett avslut på mål av Cederquist.

—-

En timme är spelad och Örgryte har nu ökat till 2–0. IFK gjorde ett spelarbyte i 54:e minuten då Darwin Jones gick ut och ersattes av Lumala Abdu. Minuten efter kom 2–0 genom Jacob Ericsson.

—-

Andra halvlek har startat och IFK har haft sitt första avslut på mål genom Pär Cederquist i 47:e minuten.

—–

Det är paus på Gama Ullevi och ÖIS leder med 1–0.

Örgryte har, inte oväntat, tagit ledningen mot IFK Värnamo. Målet kom i 39:e minuten genom Daniel Sliper som fick hoppa in i 17:e minuten då ÖIS skyttekung Diego Montiel fick utgå.

I statistiken är det ledning för Örgryte, 1–0 i avslut på mål, 2–0 avslut totalt och 5–1 i hörnor. Tyvärr är Fotbollförbundets liverapportering sämre än tidigare är med framför allt mindre fakta.

I övriga matcher är ställningen: Frej–Brage 0–0, Jönköping–Degerfors 1–2 och Landskrona–Halmstad 0–0.

Det spelas också tre matcher i allsvenskan. Ställningen är: Häcken–AIK 1–0, Norrköping–Sundsvall 0–0 och Östersund–Sirius 1–1.

3 reaktioner på Rapport, ÖIS–IFK, slut 4–0

Vad jag såg var det nog inte backlinjen det föll på,däremot loja mittfältare som inte tar jobbet,håller med om loja träningar,hur f-n ska spelet utvecklas då.

Nu är det bara pinsamt, IFK har ingen backlinje. Hela laget är paralyserat och mys-Roar är inte mannen att ändra på det!

Naivt och håglöst, som en träning på Ljusseveka. Inte ett enda avslut på 45 min. Medelmåttiga ÖIS behöver inte förta sig. Redan dags att kolla vägen till fotbollsmetropolerna Grebbestad och Eskilsminne!