Peking vände 1–3 till seger

Fotboll Peking var illa ute i mötet med Skeppshult

Peking tog ledningen redan efter tre minuter genom Abdifatah Omar Sharif men sedan gjorde Edison Hashani tre mål för hemmalaget inom 14 minuter

Efter paus kom Peking tillbaka och segermålet 4–3 kom i minut 88 genom Ivan Radulovic. Samme man hade kvitterat i minut 71. Fem minuter före dess hade Darko Traychev reducerat.

– Trots detta tycker jag att vi hade god kontroll. Men det är inte bara att ställa ut skorna och tror att ma sak vinan lätt efter ett tidigt ledningsmål, säger tränaren Kalle Björnlund.

Det ordnade upp sig till slut och i topp på serien med maximala nio poäng i Värnamosexan återfinns Peking och Liljan. Dessa lag möts för övrigt i nästa omgång, den 13 september. Peking har fördel av hemmamatch.