Oavgjort för IFK-damerna U

Fotboll IFK Värnamo damer U och Hovslätt delade på poängen i fotbollsfyran. det blev 1–1 (1–0). Uppdaterat.

IFK tog ledningen efter 20 minuter genom Smilla Sjöstrand och kvitteringen kom ungefär lika långt in i andra halvlek.

IFK-tränaren Stefan ”Sviding” Svensson var nöjd med spelet men inte med resultatet. IFK har som mål att gå upp i trean igen:
– Det här är en match som vi ska vinna, säger han och tänker på alla klara målchanser man hade, exempelvis en straffspark som gästernas målvakt räddade.

– Jättespännande men Hovslätt backade hem mycket bra, noterar han.

Alla i IFK får godkänt även om det var lite snöpligt att man tappade lite mark till Norrahammars GIS och Waggeryds IK som båda inlett med segrar efter två omgångar. IFK har en vinst och en oavgjord match.

Närmast väntar Alvesta på bortaplan på tisdag.