Nytt kryss för Skillingaryd – Klevshult fortsatt obesegrade

Fotboll Det verkar vila ett krysspöke över Skillingaryd just nu. Det blev oavgjort 2–2 mot serieledarna Klevshult, där halvtidsresultatet var 0–1. –Att ta en poäng mot serieledarna får vi vara nöjda med trots en dålig första halvlek av oss‚ säger Skillingaryds Jonas Blomberg.

Skillingaryd verkar trivas med oavgjorda resultat. I hemmamatchen mot serieledarna Klevshult blev det tredje raka matchen där man ”bara” får med sig en poäng. Laget lyckades dock vända 1–0-underläget man hamnat i efter första halvleken till ledningen 2–1, där målen gjordes av Oscar Persson och Delbert Rumin. Men serieledarna forcerade in 2–2 på slutet.

–Det är alltid jobbigt att tappa en 2-1-ledning i slutskedet. Men att ta en poäng mot serieledarna få vi vara nöjda med‚ säger Skillingaryds Jonas Blomberg om tredje raka kryssmatchen som dock var rejält missnöjd med lagets  insats under de första 45 minuterna.
–De fick en rejäl utskällning i halvtidspausen som verkade gått in hos killarna. Så första halvleken lägger vi till handlingarna och plockar med oss kämparinsatsen i andra halvleken.

Segersviten för Klevshult stannade vid tre raka matcher, men laget är dock fortfarande obesegrade. Målskyttarna för serieledarna var Edvin Forsman och Fatlum Peci.
– Vi var bra i första halvleken och fick med oss en 1–0 ledningen. Men Skillingaryd lyfte sig och vänd matchen i andra. Vi lyckades dock kvittera i slutet och tycker resultatet var rättvist sett över hela matchen, säger Klevshults tränare Anders Forsman som tar nya tag till nästa match.
–Avsluten måste bli bättre, så det får vi träna på med. Därför plusar jag lite extra för laginsatsen i denna matchen.

Text: Kenneth Andersson