Fotboll

Bors sjunde raka seger -”Inget kan stopp oss nu”

Fotboll För sjunde gången i rad fick Bor göra segervrål. Det efter att ha besegrat jumbolaget. Nu finns det stora möjligheter att Borgänget tar hem seriesegern. – Inget kan stopp oss, säger tränaren Senudin Sumic.   

Foto: Hedin Väisänen/Arkivbild

Segerjublet ekar ut från omklädningsrummet i Moheda när Bor på nytt vunnit med klara siffror. Denna gången blev det 4–0 till Borgänget, där man efter de första 45 minuterna hade en 2–0-ledning. Målskyttarna för Bor var systrarna Ögren, där Sara gjorde två och Viktoria ett och avslutningsvis satte Moa Svensson ett.

Men det kunde blivit mer om planen hade varit i bättre skikt.

– En otroligt dålig plan vi spelar på idag. Den sämsta jag spelat på denna säsongen. Vi gör ändå det bra och gör både 1–0 och 2–0 i första. Sedan kavlar vi ut dem ”som en pajdeg” och gör ytterligare två mål. Det kunde blivit fler då det var klasskillnad idag, säger Senudin Sumic.

8–0-seger senast mot Moheda. Vad hade ni för känsla inför matchen?
– Vi hade det lite stressigt ner då en del slutade sina jobb sent. Men känslan var bra i alla fall och jag var aldrig orolig, trots stressen.

Något du känner ni kan plocka med till kommande match och är det något eller någon du vill höja i denna tillställningen?
– Vår stabilitet bakåt är riktigt bra som vi ska ta med oss till kommande match. Därför höjer jag vårt försvaret plus målvakt.

Sjunde raka seger och endast en förlust på elva matcher. Vad kan stopp er för att ta klivet upp i seriesystemet?
– Det är bara vi själva som kan sätta stopp för det, annars ser jag inget som kan stoppa oss. Vi måste bara se till att till nästa match mot Ryssby, som finns i botten av tabellen, göra det vi ska och inte tummar på något.

Text: Kenneth Andersson
Foto: Hedin Väisänen/Arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *