Fotboll

Ny förlust för Rås LB B Dam

Fotboll Poängmässigt har Rås LB B Dam det tufft. En inspelad poäng på tre matcher. Och det skulle inte bli några poäng mot Smålandsstenars GOIF utan laget klev av med en 0–2 förlust, där båda målen gjordes i första halvleken.

Första halvleken, borta mot Smålandsstenars GOIF, blev inte så lyckad för Rås LB B Dam. Två insläppta mål inom en tio minuters perioden. Sedan höll laget tät hela vägen till slutsignalen.

Så det blev att kliva av med ett slutresultat 2–0 till hemmalaget och första segern för säsongen för vänta ett tag till.

– I min värld var det en oavgjord match. Deras två mål görs på straffar. Men det är som jag sagt tidigare att vi har otroligt svårt att sätta våra lägen. Så det blir öva ännu mer på det på träningarna, säger Alma Cederqvist efter matchen som trots allt ta med sig flera saker till kommande matcher

– Vi sätter passningarna och ger inte bort bollen till motståndarna som vi gjort tidigare. Sedan spelar vi boll på ett riktigt bra sätt, vilket vi ska göra i kommande matcher också. Det kommer göra att målen också kommer göras samt att vi plockar poäng i matcherna.

Cederqvist hyllar hela laget för sin insatsen.

– Om det är några som ska lite extra guldkant så blir det Hilma Aronsson, Lisa Eriksson och vår målvakt Elin Adesund.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Tufft läge för Rås LB Dam – Skillingaryd tillbaka som vinnare
LÄS MER:  Besviket Rås Lb kände inte igen sig
LÄS MER:  Rås Lb är vidare i Smålandscupen

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *