Fotboll

Ny förlust för Forsheda i målrik match

Fotboll Forsheda har blandat och gett under säsongen. I omstarten förlorade man med uddamålet mot serieledarna. Nu var det dags för  första hemmamatch under hösten, där Gislaved PoSK var motståndare. Även nu blev det förlust – denna gången med 3–5.

Foto: Hedin Väisänen

Forsheda har hamnat i ett slags ingenmansland. Fyra segrar och fyra förluster var facit för Forshedagänget inför hemmamötet mot Gislaved PoSK. Förlustraden ändrades dessvärre till fem, då man klev av med en 3–5-förlust.

– Vi är inget sämre fotbollslag, men fick inte det att stämma idag, säger Forshedatränare Marcus Eng om matchen i stora drag.

Under första halvleken, där Forsheda inledde målskyttet, avlöste målen varann efter nästan 30 minuters spel. Det blev totalt fyra stycken. Forshedamålskyttarna under första halvleken var Adi Bukaric och Isac Radich Pettersson.

– Vi har allt under kontroll och gör även första målet. Men något hände sedan och vi tappar momentum, säger Eng om första halvleken som snackade om ”varför man inte vågar” i pausvilan.

– Vi snackade om varför vi hänger med huvudet vid ledning 1–0. Det känns som att vi inte vågar och blir både ängsliga och rädda. Vi vet att vi kan bättre.

Men det blev dessvärre inte bättre.

Gästerna satte ledningsmålet en bit in i andra. Forsheda fick tillslut kliva av med sin andra förlust under hösten.

– Det känns som att vi släppte in lite för lätta mål. Vi saknar också en som gör våra mål, säger Eng efter förlusten som medger att det fanns saker man tar med sig.
– Spelet har vi, vilket vi visade i dag. Det är bara lite fokusering och att bli mer hungriga i anfallsspelet. Dessutom tron på oss själv.

Spelare som får lite extra plus i denna matchen var första halvlekens målskyttar.
– Adi gör som vanligt en stabil insats. Sedan Isac, som är tillbaka efter sin skada och gör det bra under matchen, säger Eng.

Text: Kenneth Andersson

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *