Fotboll

Matchen flyttad igen – Köpt biljett gäller

Fotboll Vädret tvingar IFK att spela sin hemmapremiär i Borås. ”Man kommer inte kunna få pengarna tillbaka för biljetten".

Från början var det oklart om det skulle vara speldugligt på Finnvedsvallen eller inte inför hemmapremiären. Nu kom beskedet:

– Matchen kommer att spelas i Borås, säger sportchefen Enes Ahmetovic.

Hemmapremiären blir alltså på måndagen klockan 13.00 i Borås, vilket är ca 1,5 timme bort från Värnamo.

– Det drabbar ju dem som köpt biljetter i förtroende att den skulle spelas i Värnamo men jag är helt säker på att marknadsavdelningen kommer att komma fram till en lösning, biljetten kommer i alla fall gälla i Borås.

Ekonomichefen Christian Ahlander tillägger att man inte kommer kunna få pengarna tillbaka för biljetterna.
Jag ser heller inte att det kommer bli någon gemensam resa dit utan det kommer nog bli svårt med tanke på att det är så kort om tid och så.

– Fram tills nu har det varit ganska tufft, vi har haft folk som försökt få ordning på mattan och jag vet att de har legat i och skickat in värme för planens skull, fortsätter Ahmetovic. 

Nästa hemmamatch är 23 april, kommer man kunna spela den hemma?

– Det hoppas jag verkligen för allas skull, inte bara supportrarna utan det handlar ju även om det sportsliga och ekonomiska att spela hemma. Vi vill ju ha vårt eget folk på plats och mycket publik, avslutar Ahmetovic.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


3 reaktioner på Matchen flyttad igen – Köpt biljett gäller

Undrar om någon frågat Mjällby om att byta matchdag? Alltså spela första mötet i Blekinge och returen i Värnamo.

Och vad drar ansvariga för fotbollen för slutsats av detta? Borde vara att det är för tidigt att starta serien i början av april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *