Fotboll

Mardrömsstart för Skillingaryd – storförlust mot topplag

Fotboll Det blev ingen lyckad måndagskväll för Skillingaryd på hemmaplan. Underläge med 0–2 efter åtta minuter, som vid pausvilan var 0–3 till topplaget Norrahammar. Det blev tillslut storförlust med 0–8. –Norrahammar är numret större, skriver assisterande tränaren Martin Alkemark i ett sms i pausvilan.

Foto: Pixabay

Poängen senast, mot Gnosjö, var efterlängtad för Skillingaryd. Men under måndagen blev det uppförsbacke redan efter åtta minuter på hemmaplan. Då hade topplaget Norrahammar dragit i väg till en 0–2 ledning. Det blev tillslut 0–3 efter 45 minuter spel till tabelltvåan.
– Norrahammar var numret större. Inte så mycket att säga att de leder efter första halvleken. Norrahammar kan vara det lag som vinner serien när säsongen skall summeras, skriver assisterade tränare Martin Alkemark efter första halvleken i ett sms.

Andra började som första.

Mål direkt till gästerna och det stannade inte där. Det blev tillslut 0–8 och nionde förlusten var ett faktum för Skillingarydsgänget.
– Vi hade lite för stor respekt för dem i dag. Inte samma glöd som i tidigare match. Vi glömmer denna och gå vidare, säger huvudtränaren Niklas Hellund som ändå tar med sig vissa saker till kommande match som är om 48 timmar, mot Taberg.

– Det känns som att vi orkar i 90 minuter, så konditionen finns där. Sedan tycker jag Alice och Amanda Alkemark gör en bra insats idag.

 

Text: Kenneth Andersson
Foto: Arkiv

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *