Fotboll

Mardrömsstart för Rydaholm

Fotboll Rydaholms damer hade en mindre lyckad start borta mot jumbolaget Ljungby IF, där bollen fick plockas ut två gånger efter sju minuter. Starten blev för mycket och laget klev av med en 3–0-förlust.

Det blev rena chocken för Rydaholm i bortamatchen mot Ljungby. För i spelminut sju fick laget plocka ut bollen för andra gången.

– Jag bytte direkt två spelare. Vi gjorde det inte ordentligt från början och satte oss i en svår sits. Sedan är vi inget naturgräslag. Det är svårt att ställa om, säger Rydaholmstränare Johan Melkstam efter den starten.

Och det var också dessa två mål som gjordes under de första 45 minuterna.

– Det var väl egentligen sista kvarten av första halvleken som vi lyckades kom igång och det pratade vi om, säger Melkstam.

Det skulle dessvärre för Rydaholms del bli att plocka ut bollen ytterligare en gång ur eget mål. Matchen slutade 3–0 för hemmalaget.

– Tråkigt så klart. Vi är som sagt inte med de första 30 minuterna. Sen skapade vi chanser i andra halvleken som kunde gjort att vi kom tillbaka i matchen. Men det var helt enkelt inte vår dag i dag, säger Melkstam om matchen i sin helhet, där två av spelarna får ”med beröm godkänt”, övriga får godkänt.

– Tova Åkesson kommer till flera chanser även Emmy Bothzén gör det bra i försvarsspelet.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Rydaholms damer föll mot Alvesta
LÄS MER:  Storseger för Rydaholm mot jumbolaget
LÄS MER:  Rydaholm tappade poäng mot bottenlaget Nöbble

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *