Fotboll

Målspruta klar för IFK Värnamo

Fotboll 39 mål i division 2 gav resultat. Nu är 24-årige Haris Avdiu klar för IFK Värnamo.

24-årige Haris Avdiu är klar för IFK Värnamo. Bild: Pressbild

Haris är fostrad i BK Häckens akademi och kommer senast från Angered BK. Kontraktet med IFK Värnamo är skrivet till och med säsongen 2023.

– Det är med en enorm glädje som jag välkomnar Haris Avdiu till IFK Värnamo. Haris har under det gångna året visat prov på vilken kvalitativ fotbollsspelare han är genom att smälla in 39 mål i division 2. I grunden talar vi om en ytterforward men Haris har även visat att han behärskar andra offensiva positioner. Haris är en högklassig avslutare med en bra portion speed som dessutom älskar att kombinera sig fram med hjälp av sina medspelare. Med egenskaper som dessa så är jag helt övertygad om att Haris kommer göra sig väl i den vita tröjan, säger sportchefen Enes Ahmetovic i ett pressmeddelande.

Haris Avdiu kommenterar flytten på följande sätt:

– Det känns oerhört stort att få skriva första allsvenska avtalet och att det blir med IFK Värnamo känns ännu bättre. Jag har fått en väldigt bra bild när Håkan Söderberg har presenterat klubben. Tidigare har jag sett att det är en kollektivt bra grupp och det passar mig som också är en lagspelare och jobbar hårt för att hjälpa laget.

Taggar

Dela


1 reaktion på Målspruta klar för IFK Värnamo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *