Fotboll

Målrikt på Movalla

Fotboll Hela tio mål fick publiken se på Movalla i Skillingaryd när Hillerstorps GoIF var gäster. Och gladast efter matchen var SIS-arna som vann med 6–4 (2–3). SIS-tränaren Jonas Blomberg var nöjd med de sex fullträffarna men mindre nöjd med fyra baklängesmål..

Foto: Pixabay.

– Jag är förstås nöjd med segern som kändes välförtjänt. Lite för lätt insläppta mål före pausen. Men vi kom igen storstilat i andra halvlek. Killarna ville mycket och det blev en kämparmatch i det blöta väglaget, säger Jonas.

– Jag kände mig ganska lättad efter matchen tillägger han. Vi hade flera spelare borta av olika anledningar.Men truppen är bred och det har man nytta av, tillägger han.

Huero Taume svarade för tre av SIS-målen och får naturligtvis högt betyg. Likaså spelade Arber Hasani en avgörande roll med att göra lagets två sista mål. Återstående mål gjorde Abdi Jani Ali.

Pålitligt spel av Lukas Rosqvist samt av mittbacken och lagkaptenen Vinko Pranic. I laget debuterade unge Leon Oscarsson och det med en insats som ger mersmak.

 

 

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *