Fotboll

Mållöst för Rydaholm

Fotboll Linné hade chansen att gå om Rydaholm i tabellen om de vann men Rydaholm höll det tätt bakåt samtidigt som det var uddlöst framåt så matchen slutade 0–0.

Arkivbild.

Tränaren Jonas Liljeqvist är besviken att de inte fick med sig tre poäng idag trots alla chanser.
– De spelade bra försvarsspel och visst de fick någon chans när vi tryckte på med så många spelare men i de sista trettio minuterna så är vi i princip endast på deras planhalva så vi borde fått in något mål.

Trots att spelet inte klickade helt rätt i det offensiva så vill Jonas ändå lyfta fram den defensiva biten och de två mittbackarna Erik Åkesson och Hjalmar Melkstam som redde ut de gånger som Linné fick kontra.

– Våran målvakt Theodor Haglund gjorde också någon räddning som var avgörande men med tanke på hur många chanser vi hade framåt så var det ändå vi som var närmast vinsten men vi var inte riktigt där helt enkelt.

Eftersom Rydaholm fick med sig ett poäng behåller de tredjeplaceringen i tabellen. Nästa match spelas mot tabelltvåan Åryd som har en poäng mer och längst uppe i serieledning befinner sig Kosta som har vunnit samtliga fem matcher.

– Nästa match blir nog ett lite liknande motstånd och Åryd har en kille som redan har hunnit med tolv mål så honom får vi hålla koll på, avslutar Jonas Liljeqvist.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bungu matchhjälte – Rydaholm tar tredje raka segern
LÄS MER:  Mardrömstart för Rydaholm – slutade ändå med seger
LÄS MER:  Tappade allt i toppmötet

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *