Fotboll

Bildextra: Målfest för IFK Värnamo

Fotboll IFK Värnamo bjöd på en målrik afton när de vann över Östers IF och säkrade den övertygande segern med 3−1. Uppdaterad.

Rydaholms KUngshall var redo  [1/12]

Simon Thern  [2/12]

Ledare  [3/12]

Framåt  [4/12]

Ledare  [5/12]

Malchans  [6/12]

IFK-supportrar  [7/12]

Simon Thern  [8/12]

Ingripande  [9/12]

Millplan  [10/12]

IFK var bäst  [11/12]

Många polisbilar på plats  [12/12]

− Vi gör en bra match idag mot ett starkt Östers IF och det är även första vinsten för i år, så nu hoppas vi kunna fortsätta såhär inför kommande matcher, säger assisterande tränaren Vedran Vucicevic.

− I första halvlek är det vi som har grepp om matchen och skapar ett flertal målchanser och även gör några mål. I andra halvlek fortsätter vi på samma sätt, men sedan i dem sista 20 minuterna pressar Öster oss mer och gör ett mål. Men i helhet spelar vi en riktigt bra match och alla i laget kämpade verkligen på och förtjänas att lyftas fram.

Målen gjordes av Johnbosco Samuel Kalu, Gustav Engvall och Viktor Bergh.

Hur reagerade ni i laget kring supporterbråket som utbröt?

− Vi var så fokuserade på själva matchen idag, så vi har inte hört om något som har hänt på sidan om. Så har faktiskt inga kommentarer kring det.

− Men vi är riktigt nöjda och stolta över killarna, avslutar Vucicevic.

Nästa vecka börjar Svenska cupen och första matchen för IFK Värnamo spelas på hemmaplan mot Trelleborgs FF, på söndag om en vecka.

Text: Lejla Velic
Foto: Krister Petersson

Taggar

Dela


4 reaktioner på Bildextra: Målfest för IFK Värnamo

Dags för IFK att rensa ut bland dessa så kallade supportrar. Det är ju upprepade gånger de har gjort bort sig totalt. Att börja bråka med polisen är ju katastrof. Ska det behövas ett 10-tal poliser på en träningsmatch där vi andra vill se en underbar match? Vi behöver positiva rubriker om laget, de gör ju så gott de kan för att vi andra ska trivas
Supporter

Bråk – facklor – okvädesord kommer bara leda till att föräldrar inte släpper sina ungdomar till att träna fotboll. Det kommer även att leda till avsky i kommunfullmäktige och vem vet ett rivet avtal om ny arena. Skärp Er alla – städa själva så våra skattepengar kan användas till bra saker.

Vilka töntar till snorungar som spelar tuffa. Stäng av dem.
Vem vill ha dem på en fotbollsarena?
Riktigt kul att se IFK i första halvlek. Många var bra.
Trelleborg till helgen blir kul.
Släpp bara inte in de idrottsförstörande småbarnen.

IFK kör över Öster i första halvlek, andra halvlek något jämnare. IFK går ner i intensitet efter flera byten och matchen blir något jämnare men IFK har total kontroll över matchen. Siffrorna är smickrande för Öster.
Låg nivå på IFK-klacken och det måste få konsekvenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *