Liljans ork tog slut

Fotboll FK Liljan jagar kvalplatsen i division 5, men är kvar på nedflyttningsplats eftersom det blev förlust i dagens match.

Liljan mötte Torpa IF på bortaplan. Ett Torpa som låg fyra inför dagens matcher och därmed jagar en kvalplats.

Torpas möjligheter minskade inte då de slog Liljan med klara 6–2.

– Det stod 2–2 i paus, men i andra halvlek orkade vi inte utan tog slut. Det är tufft, suckar tränaren Artan Ramosaj.

16 juni i Värnamo blev det oavgjort, 1–1, mellan lagen. I dag var Torpa starkare och vann rättvist.

– Vi gav dem för stora ytor och det var dåligt gjort av oss, säger Artan, självkritiskt.

Anel Krnjic gav Liljan ledningen varpå Torpa både kvitterade och tog över ledningen. Men, det stod 2–2 i paus sedan Adnan Muratovic kvitterat. Sedan var det roliga slut för Liljan.

– Vi har två matcher kvar och hoppas på bättre resultat, konstaterar Ramosaj.