Liljan klättrade ovan strecken

Fotboll FK Liljan från Värnamo vände 0–2 till 4–2 (1–2) borta mot Bosna från Gislaved och tog sig över de två undre strecken.

– En mycket bra match och alla kämpade väldigt bra, berömmer tränaren Artan Ramosaj.
Inför matchen lågLiljan på nedflyttningsplats men tre poäng betyder att man tog sig förbi såväl Västboås som Burseryd.

Bosna hade 2–0 innan Liljan fick fart på målskyttet. Adnan Muratovic reducerade före paus och i andra halvlek fick Alen Barnjak på en jättefrispark från 30 meter som vid kryssribban gick in till 2–2.
Alen gjorde även 3–2 på ett långskott från ungefär 30 meter och det gick i mål via en hemmaspelare.

Adnan Muratovic avgjorde sedan matchen med sitt 4–2.

– En mycket fin insats och jag vill berömma alla men måste givetvis ge tvåsmålsskyttarna extra plus.

Liljan har nu allt egna händer när man i sista omgången på söndag tar emot Burseryd. Oavgjort räcker för förnyat kontrakt utan kvalspel. Förlust innebär kvalspel eller nedflyttning direkt. Allt beror på hur det går i övriga matcher.