Kontraktet klart för Forsheda – tre mål av Veladzic

Fotboll Aldin Veladzic blev matchvinnare i sin första match för säsongen för Forsheda IF genom tre mål och avgörande 4–3 i 90:e minuten borta mot Moheda.

Forsheda i en tidigare match

Aldin Veladzic har i år spelat för Liljan som avbröt seriespelet och i sista minuten blev han klar för Forsheda, som han spelade för 2018. Återkomsten kunde knappast ha blivit mer lyckosam: Tre mål och det helt avgörande.

Tack vare tre poäng har Forsheda nu kontraktet klart med fyran och det får sägas vara överraskande med tanke på säsongsupptakten:
– Ändå var det ingen bra match, bara delar av matchen spelade vi bra, säger Marcus Syrén, spelande tränare i Forsheda.

Stundtals var det riktigt dålig fotboll men visa perioder i matchen kom Forsheda tillbaka mot ett Moheda som kämpar för att hänga kvar fyran.

Det såg ut att sluta 3–3 men i sista matchminuten kom 4–3. Före dess hade faktiskt Moheda haft flest chans att vända pausunderläget 2–3 till seger.

Aldin Veladzic med tre mål var mycket bra. Oscar Broberg gjorde det resterande målet. Jonas lindgren i målet var en annan extra pigg spelare och även Axel Olofsson får extra plus.

– Det är klart att jag var skeptisk till att vi skulle överleva tidigt under säsongen, avrundar den nöjde tränaren Marcus Syrén.

Forsheda kom tillbaka efter den dålig upptakten och därmed blir det division fyra även nästa säsong.