Knapp förlust för V-Södra

Fotboll Även säsongens andra möte med Haga resulterade i förlust 1–2 (0–1) för Värnamo Södra.

V-Södra. Arkivbild

Denna gången hade Södra hemmafavör men trots det inledde man inte bra,

Haga var trea i fyran förra året och Södras tränaren Jonas Liljeqvist tycker att det varit ett bra motstånd i träningsmatcherna. Även om Södra förlorat var man både spelmässigt och chansmässigt lika bra i dag.

– Vi började inte bra men andra halvan av första halvlek var mycket bra och det såg bra ut inför den andra, säger Jonas Liljeqvist.

V-Södra hängde dock inte med i början av andra halvlek men kom även nu tillbaka. 0–2 blev 1–2 genom Andi Rama och det fanns kvitteringschanser.

Extra plus i hemmalaget till Linus Wrethstig som är ny från IFK Värnamo och säsongsdebuterande målvakten Andreas Karadza. Som alltid även plus till Hugo Bergman.