Fotboll

Kim Hellberg ny huvudtränare i IFK Värnamo 

Fotboll IFK Norrköpings assisterande tränare Kim Hellberg blir ny huvudtränare i IFK Värnamo. – Vi är övertygade om att såväl hans fotbollsfilosofi som personliga egenskaper kommer passa perfekt hos oss, säger sportchefen Håkan Söderberg.

Håkan Söderberg välkomnar Kim Hellberg till IFK Värnamo. Bild: Pressbild

33-årige Kim Hellberg blir ny huvudtränare för IFK Värnamo. Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2023. Kim Hellberg kommer senast från uppdraget som assisterande tränare i IFK Norrköping, men han har även tränat division 1-klubben IF Sylvia under tre säsonger. 

  Vi är oerhört glada att vi lyckats få Kim till Småland och IFK Värnamo. Han är en tränare som vi följt under en tid, och vi är övertygade om att såväl hans fotbollsfilosofi som personliga egenskaper kommer passa perfekt hos oss. Han är en ung, ambitiös och driven tränare som kommer att ge kontinuitet till det ledarskap vi haft senaste åren, säger sportchefen Håkan Söderberg i ett pressmeddelande. 

Kim Hellberg förlängde i våras sitt avtal med IFK Norrköping. Nu blir den allsvenska nykomlingen IFK Värnamo hans nästa klubbadress. 

Jag är oerhört stolt över att få ha varit en del av laget i mitt hjärta. Jag vill tacka alla – ledare, supportrar, spelare, personal – för de här åren, som på många sätt varit fantastiska. Jag önskar IFK Norrköping och alla i och runt klubben all lycka framöver, säger Kim Hellberg i en kommentar till IFK Norrköpings hemsida. 

Taggar

Dela


2 reaktioner på Kim Hellberg ny huvudtränare i IFK Värnamo 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *