Fotboll Kärda fick inte med sig någon poäng från matchen i Taberg.

Hemmalaget vann med 2–1 (1–0).

Den här kvällen i Taberg visade Kärda upp ett bra spel och skapade många målchanser. Man gjorde det mesta bra men två riktigt stora misstag resulterade i två baklängesmål plus att man inte hade marginalerna med sig i de egna avsluten framför en storspelande hemmamålvakt.

Ledaren Kjell Eriksson i Kärda är alltid ödmjuk men i dag kan han inte säga annat ön att man borde ha fått minst en poäng.
Taberg tog ledningen redan efter två minuter och det hade inte gått längre i andra halvlek förrän det stod 2–0.
Pontus Mildaeus fastställde slutresultatet på  straffspark efter cirka 80 minuter.
– Vi hade chanser till 2–2 och Pontus var närmast med en nick i slutet som gick alldeles utanför målet, noter KIF-ledaren.

Trots förlusten måste Kjell Eriksson rosa hela laget för man spelade bra förutom de nämnda misstagen. Abbas Barbari, Adi Redes och Pontus Mildaeus får lite extra beröm.

Närmast väntar Jönköpings BK hemma den 26 juni.