Fotboll

Kärda vände mot Bor

Fotboll Första matchen i Smålandscupen slutade i en vinst för Kärda med 2–1, (0–1) mot Bor.

– Det är ingen välspelad match från något av lagen, menar Bors tränare Senudin Sumic.

– Det blir mycket långbollar och kamp. Visserligen tog vi ledningen och höll i det ganska bra men i andra halvlek börjar de ta över och sedan kommer vi inte upp i nivå igen. Dessutom får de en otroligt billig straffspark som de avgör på i slutet.

– Vi hade våra chanser men lyckades inte. De vinner över oss i det fysiska spelet och det är nog även det som gör att de vinner matchen. Vi kan bättre än såhär och med tanke på att det är vår sämsta match hittills men att vi endast förlorar med ett mål så fåt vi någonstans se det positivt, avslutar Sumic.

Bors mål gjordes Faton Cani.


– Det var ju verkligen inget väder för att trivas på en fotbollsplan idag. Det var fruset så att säga och blev desto mer ställningskrig, säger Kärdas tränare Kjell Eriksson.

– Det var ganska jämnt med chanser åt båda hållen. Skillnaden var väl att vi hade två bollar i ribban som kunde ha gått in och därför tycker jag väl ändå att det var rättvist att vi tillslut vann. Vi var lite hetare så att säga även om båda lagen brände en del chanser genom att vara slarviga i sista passningen.

Kärdas mål gjordes av Max Ericsson och Oskar Törefors.

– Jag vill lyfta fram båda målskyttarna tillsammans med Edison Fekaj men det var flera stycken som jobbade hårt idag. Båda lagen kände nog dock att de kunde bättre, avslutar Eriksson.

.

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *