Fotboll

Uddamålsförlust för Kärda

Fotboll Kärda släppte in ett mål i 60:e minuten när Strömsnäsbruks nickade in bollen på en hörna vilket skulle visa sig bli det avgörande målet i matchen och Kärda förlorade med 0–1, (0–1).

– Det var en match i lågt tempo med många frisparkar och mycket närkamper, säger tränaren Mattias ”kneg” Johansson.

– Strömsnäsbruk var mycket bättre i närkamperna och fick ofta med sig bollen. I första halvlek så är det dem som trycker på men kommer ändå inte till så många farliga målchanser utan det mesta blir hörnor utav det.

– I andra halvleken så är det vi som har det mesta vilket för det så surt att de lyckas få in ett mål på en hörna mitt i vårt flyt. Trots att deras mål var frustrerande så gav det oss massa energi och vi har två riktigt bra chanser efter det men får inte in bollen.

– Vi står upp bra mot ett lag som har ambitionen att gå upp i seriesystemen så alla ska ha godkänt. Jag vill dock ge lite extra plus till målvakten Mikael Berggren.

– I nästa match mot Strömsnäsbruk blir det förhoppningsvis lite snabbare spel eftersom deras plan var väldigt långhårig så i mötet på Sträntevallen tror vi att planen kommer gynna oss, avslutar Mattias ”kneg” Johansson.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Måstematch - då lossnade det för Kärda
LÄS MER:  Oavgjort i derbyt för Kärda
LÄS MER:  Kärda indragen i bottenskiktet

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *