Fotboll

Kärda faller mot bottenlaget

Fotboll Efter en utmanande match och flera tappra försök att hålla emot, fick Kärda IF se sig besegrade med 1−4 mot Hamneda GIK. Uppdaterad.

Arkivbild från annan match. Foto: Hedin Väisänen

− En besvikelse, men sen kämpar vi på så gott som vi kan, men lyckas tyvärr inte. Bollarna gick inte in i mål helt enkelt, säger lagledaren Kjell Eriksson.

− Vi startade bra och hade flera lägen där vi kunde ta ledningen, men inte lyckas. Sen råkar vi göra några misstag och helt plötsligt leder de med 2−0. Sen har vi inte heller gjort många mål i år och då blir det lite att man hänger med huvudet nere i marken och inte får någon motivation.

Enda målet för Kärda gjordes av Max Ericsson.

− Hela laget gjorde så gott som de kunde i dagens match och därför blir det även svårt att hylla bara någon specifik person. För som sagt, trots alla svårigheter och motgångar, kämpade hela laget på och det ska de ha all eloge för.

− Nu är det bara att ladda om, för vi måste verkligen höja oss ett snäpp inför kommande match om vi ska ha chans att ta hem något poäng. Men jag tror på killarna och vet att de kan, avslutar Eriksson.

Nästa match spelas mot Liatorp/Eneryda IF på onsdag.

 

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Seger för IFK Värnamo − dominerar i målfest
LÄS MER:  Kärda överraskade tabelltrean Liatorp/Eneryda
LÄS MER:  Kärda indragen i bottenskiktet

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *