J-Södra föll igen

Fotboll Jönköping Södra IF har fått en tung upptakt i superettan. I dag fick de grön-vita inkassera andra raka förlusten.

I premiären förlorade J-Södra borta mot GAIS med 1–2. I dag var det hemmapremiär, men Stadsparksvallen var inte spelbar utan matchen spelades i Borås. Motståndare var nykomlingen Landskrona BoIS som vann med 2–0 sedan Sadat Karim gjort båda målen. 0–1 kom i 57:e minuten och 0–2 i 78:e minuten.

Borås arena tycks inte vara någon önskearena för de småländska superettan-lagen. Öster fick ju spela sin premiär där och tappade segern på övertid då Degerfors kvitterade.