Inledningen stjälpte Forsheda

Fotboll Ett självmål, en feldömd straff och en storspelande målvakt stjälpte Forsheda borta mot Kulltorp.

Forsheda IF kom till Liavallen i Kulltorp med gott självförtroende. Dessvärre fick självförtroendet sig en törn redan i matchens inledand minut, när Kulltorp tog ledningen genom ett självmål efter en hörna.

Bortalagets otur fortsatte när domaren blåser straff för hemmalaget. Ludvig Heiel reducerar till 2–1 innan halvtidspaus. Trots spelövertag och mycket chanser går Kulltorp segrande från matchen.

– Det är sällan jag klagar, men resultatet var oerhört orättvist. Deras straff var helt feldömd. Vi dominerar matchen från slutet av första halvlek, men Andreas Sedin i Kulltorpsmålet håller tätt. Det speglar matchen, säger Forshedas tränare Jonas Blomberg.

Martin Johansson, William Sandberg, Anel Mehmedbegovic och Kushtrim Preteni får ett extra plus i kanten för sina insatser.