Fotboll

IFK Värnamo vann serie

Fotboll IFK Värnamo är seriesegrare i P 16 elit med ett år yngre manskap.

– Vi har ett P 15-lag som tagit en otrolig utveckling både på och utanför planen med starka insatser och prestationer. Alla är vi stolta inom gruppen, vi har grymma spelare med rätt karaktärer som bäddar för en positiv IFK-framtid. Det ska bli otroligt spännande att följa dessa killars utveckling i framtiden, hälsar de stolta ledarna: Jasmin Bukaric, Nicola Bozicevic, Magnus Andersson och Petrus Kapsalis.

Avslutningen på serien blev mycket spännande då man mötte Värnamo Södra i en direkt avgörande match som slutade 3–3, vilket precis räckte för IFK att vinna serien.

Tabellen finns på denna länk

Bakre raden från vänster: Jasmin Bukaric, Nicola Bozicevic, Felix Petersson, Kenan Bukaric, Johan Kenneryd, Elias Blomberg, Niko Kapsalis, Carl Sandberg, Melvin Berglund, Magnus Andersson och Petrus Kapsalis

Främre raden från vänster: Oskar Törefors, Kerim Musa, Benjamin Hasanbegovic, Lukas Örn, Aron Blakqori, Adam Herdonsson, Adam Carnhagen, Niklas Andersson, Theo Andersson och Mathias Mahot.

På bilden saknas: Nikola Marin, Hazem Alshamas och Hermon Habtemariam.

Taggar

7 reaktioner på IFK Värnamo vann serie

Fantastiskt roligt, hade varit ännu roligare om det verkligen stämde. Av de ordinarie spelarna som syns på bilden var det bara fyra i startelvan, tre satt bänkade hela matchen, och resten var spelare som inte ens är med detta lag och därmed inte med på bilderna.
Starkt jobbat 🙂

Låg kommentar, IFK Forever!!
Man kan i stället glädjas över att Värnamo har två så enormt duktiga lag så att man kom 1:a och 2:a i en 16-elitserie. Man kan också glädjas över att Värnamo har en nationell fotbollsutbildning som fångar upp unga talanger.
Jag har i alla fall följt laget på bilden i ett år, jag vet dock inte var du har varit? Jag baserar då inte min fakta på 1 eller 2 matcher utan på alla matcher som spelats sedan seriestart samt under SEF trophy i Alingsås. Jag summerar det kort för dig (som förmodligen inte var där) – fantastiska killar, fantastiska prestationer och fantastiska ledare!
Missunnsamhet är en tråkig egenskap att plocka fram, i synnerhet när det gäller ungdomsidrott. Det handlar trots allt om jämnåriga killar i 15-16-årsåldern som möts i en fotbollsmatch. Ska inte killarna på bilden och deras ledare få vara stolta över sina prestationer nu då, om du får tycka?

Hahaha IFK Värnamo Forever den var rolig. Södra-bitterheten lyser igenom tydligt. Bitter tvåa säger allt. Sedan har spelare i IFK fått prova på tipselit. Både U-17 och U-19. Många lyfts upp till A-laget sedan. Nä sorry glömde dom är ju inte födda på IFK-gården hahahaha.
Vad har DU/ni lyckats med att lyfta upp? Nä just det glömde inga spelare ska lyftas upp för man har ju redan ett elitlag i form av P-03. Suck.

Hur kan man vara så bitter och hela tiden kasta skit på IFK och försöka förstöra för andra? Borde inte ett samarbete gynna stan?

Ta hand om er egna bakgård i stället. Att kasta glåpord på match i en P 16-serie är inget som har med ungdomsfotboll att göra. Skärpning.

Ber om ursäkt om mitt inlägg tolkades som lågt, det var inte min tanke. Jag vet att grabbarna på bilden gör ett fantastiskt jobb samt att de ledare som är med på bilden också gör en fantastisk insats.
Min reflektion baserades enbart på den sista matchen då vi mötte Södra och inget annat.
Synd att Värnamo Södra blev indragen på den här sandlådenivån. Vi i IFK Värnamo kan bättre en så.
Jag får i fortsättningen ta hjälp av Experten (Stockholmaren) för att jobba på min formulering då han behärskar denna teknik till fullo.

Önskar grabbarna och ledarna (på bilden) till en fortsatt god kommande säsong och utveckling.

Blir uppriktigt ledsen när man läser bittra kommentarer från vuxna. Ert beteende smittar av sig och riskerar att ungdomarna tar efter. Kanske därför de tråkiga glåporden sägs. Vi vuxna ska istället visa ett gott uppförande och vara bra föredömen för våra ungdomar.

Tycker vi alla, oavsett vilket lag man företräder ska gratulera och glädjas med ungdomarna. Jag gläds med de fina framgångarna som hela Värnamo visar i ungdomsfotboll. Oavsett vilket lag de spelar för.
Det borde vara en självklarhet!

Ovan kommentarer var de lägsta på länge, hur gamla är ni?
Än värre att inte kunna stå för sina kommentarer gör det hela löjligt. Man skäms ju för att vara Värnamobo!
Hoppas inte barn och ungdomar läser tramset.
/Andreas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *