Fotboll

IFK Värnamo förlorade mot Halmstad BK

Fotboll Värnamo besökte idag Halmstad med målet att alla spelare skulle få matchas, något som lyckades. Å andra sidan förlorade de matchen med 0-1 men det var inget som störde tränaren Kim Hellberg.

 

— Visserligen en förlust men vi spelade helt okej och stundtals även bra, säger Kim Hellberg.

— Målet för idag var att alla skulle få spela och det lyckades vi med, det blev en riktig genomkörare, fortsätter Hellberg.

— Nästa match är en tävlingsmatch då vi möter Kalmar vilket ska bli kul, vårt uppehåll har varit kort och vi känner oss redo, avslutar Hellberg.

Mötet mot Kalmar spelas på bortaplan på måndag och samma vecka på söndagen spelar Värnamo mot Varberg innan det återigen är dags att spela på Finnvedsvallen.

 

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

3 reaktioner på IFK Värnamo förlorade mot Halmstad BK

Hej och glad midsommar. Klart vi ska vinna mot Landskrona och Halmstad, inget snack om saken. IFK-supporter som jag är så håller jag med observanten. Ingen stor eller viktig match för oss, men stort för dem och för barn som förväntar sig allsvenska spelare i matchen. Vi kan bjuda på bättre motstånd och spelare. Nu tror jag i stället att besvikelsen för publik och förening blev stor.

Femte förlusten på kort tid för IFK, fyra av dem tävlingsmatcher och den senaste träningsmatch.
Inte bra att U-21 bara förlorar, trots att man har nästan hela A-laget mot Landskrona.
Att man skickar U-19 mot Taberg i Smålandscupen är en ren förolämpning mot Taberg, som mobiliserat mängder av reklam för match mot allsvenskt motstånd.
De spelare som fått lite eller ingen speltid i allsvenskan skulle naturligtvis startat mot Taberg.
Trodde i min enfald att A-truppen innehöll ett gäng vinnarskallar som de visar på träningarna, men det kanske inte är så?

Observanten – femte förlusten? Vad snackar du om? Tre raka utan förlust i allsvenskan. Det är matcherna som spelar roll.

Pratar du om U-21, U-19 och nu två träningsmatcher där 17-18 spelare roterats? Höj nivån!

Mot Kalmar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *