IFK Värnamo besegrade Eskilsminne

Fotboll Det blev en komfortabel seger för IFK Värnamos damer när man på bortaplan besegrade Eskilsminne med 4-2 under lördagseftermiddagen. –Vi gör en riktigt bra första halvlek som bäddar för denna segern, konstaterar assisterande tränare Patrik Cedefors

Det var en dag på jobbet för IFK Värnamos damer under lördagseftermiddagen när man åkte ner till Helsingborg och besegrade Eskilsminne med 4-2.
–Vi hade en historik från senaste mötet mot dem. Då förlorade vi med 11-0 och det ville jag inte vara med om en gång till, säger Patrik Cedefors, assisterande tränare för Värnamo.

Det var just under första halvlek som IFK Värnamo satte tonen på matchen. Där Illriana Vllasalija gör första målet och sedan utökar Filippa Collryd till 2-0 och innan pausvilan kom även 3-0, via straff som lagkaptenen Julia Weidenmark slår in.
–Vi gör en riktigt bra första halvlek som bäddar för denna segern, konstaterar Patrik Cedefors efter de första 45 minuterna, som också fick se Filippa Collryd göra sitt andra mål i matchen i början av andra halvleken som betydde 4-0. Hemmalaget putsade till slutresultatet en aning till 2-4.

–Jag tycker vi gör en otrolig laginsats idag från försvarslinjen till anfall, avslutar  Cedefors.