IFK Värnamo besegrade Djurgården: ”Vinner rättvist”

Fotboll IFK Värnamo besegrade Djurgården med 4–1 i dagens träningsmatch på bortaplan. – Vi är nöjda, sammanfattar IFK-tränaren Kim Hellberg matchen.

Arkivbild

IFK Värnamo tog ledningen med 1– 0 redan i den sjunde matchminuten och kunde innan pausvilan även sätta dit tvåan. Djurgården reducerade i den 62:a matchminuten, men bara tio minuter senare kunde IFK sätta dit trean.

Slutresultatet skrevs slutligen till 4–1 till gästerna.

Kim Hellberg berättar att han tycker hans lag var bättre i den första halvleken.
– Vi var bra. Framför allt i den första halvleken. Det är klart att de roterade en del spelare, men det är starkt av oss ändå, säger Kim Hellberg.
– Vi vinner rättvist. Men man ska komma ihåg att det är en försäsongsmatch i februari.

Värnamos mål gjordes av Ajdin Zeljkovic, Jesper Dickman och Emin Grozdanic. Det fjärde målet var ett självmål av Djurgården.

2 reaktioner på IFK Värnamo besegrade Djurgården: ”Vinner rättvist”

Helt klart godkänt även om det endast var 3-4 startspelare. Viktigt för självförtroendet och viktigt att få igång målskyttet. Samma inställning mot Örgryte på lördag.

hoppsan…..den såg man inte riktigt komma.

Nåväl plåster för Dif som kanske bara hade 3–4 startspelare från början men detta är blytungt för dem.
Ifk var klassen bättre i första och borde gjort fler mål.
Efter reducering för Dif tänkte man jaha då rasar det. Då vrider Ifk på farten igen och gör enkelt två mål till – sjukt imponerande.