En bra halvlek räckte för IFK

Fotboll IFK Värnamo tog tre nya friska poäng i söderettan. Qviding FIF gästade Finnvedsvallen och de fick inte mycket att säga till om i första halvek. IFK ledde då med klara 4–0.

Segersiffrorna skrevs till 5–0 sedan andra halvlek varit jämnare. Många spelarbyten gjorde kanske sitt att det inte blev samma överlägsenhet som i första.

IFK tog ledningen redan efter tre minuter då Joel Stevens slog in 1–0. Efter en dryg kvart kom två mål inom en minut. Johan Lassagård gjorde 2–0 och Michael Kargbo 3–0. Halvleken avslutades med en hörna för Värnamo. Den förvaltade Lassagård till 4–0.

Femte målet i andra halvlek slog Edvin Becirovic in på straff.

Mer om matchen kommer och matchbilder.

3 reaktioner på En bra halvlek räckte för IFK

Ruskigt bra med bra resultat i övriga matcher 👍.
Spänningen stiger o jag hoppas att man snart får titta på matcherna live.

Harmoni i laget och total kontroll av matchen efter en enorm urladdning första 20 min!!! ser mycket bra ut!!! 6 gånger har man hållit nollan!!! Heja ifk!!!!
Nu ser vi fram emot matchen mot skövde på onsdag!!!!