Fotboll

IFK förlänger med offensiv spelare

Fotboll Idag blev det klart att Edvin Becirovic följer med IFK Värnamo upp i allsvenskan. 21-åringen har förlängt sitt kontrakt till 2023.

Foto: Jim Carlsson

Edvin Becirovic kom till IFK Värnamos ungdomsverksamhet 2016 från moderklubben Anderstorp och har varit med att ta klubben från division 1 till allsvenskan.

Under den nyss gångna säsongen i superettan startade han i tolv matcher. Totalt blev det 22 matcher och fem mål för den offensive spelaren.

Edvin Becirovic säger så här till IFK Värnamos hemsida om konraktsförlängningen:
– Ska bli kul att fortsätta i Värnamo, varit här sedan U17 så man har varit med om en otrolig resa. Med bra spelare och tränare ser jag inte varför vi inte skulle kunna fortsätta skapa historia. Ska gör mitt bästa för klubben under vårt första år i Allsvenskan.

Sportchefen Enes Ahmetovic:
– Att behålla en bra fotbollsspelare som dessutom är från trakten är något vi förstås är mycket nöjda över. Edvin är en offensiv pjäs vars löpförmåga och speed kan sysselsätta en hel backlinje. Jag ser fram emot att få se honom på den absolut högsta nivån och jag är övertygad om att han kan ta ytterligare kliv tillsammans med föreningen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *