IFK-damerna föll med uddamålet

Fotboll Trots överläge i spel och fler målchanser blev det förlust med 0–1 (0–0) när IFK Värnamo mötte Onsala på bortaplan. Uppdaterat.

– Vi förtjänade att vinna men vi lyckades inte göra mer än ett mål som av någon konstig anledning blev bortdömt, säger Nicholas.

Bollen var i hemmamålet i den 85:e minuten men det blev dömt inspark och IFK fick ingen förklaringar domarna till beslutet.

– Det var surt, vi skulle ha fått minst en poäng, säger Nicholas som totalt sett under vårsäsongen är ganska nöjd med spelet men i förhållande målchanser har man alldeles för få poäng.

Det var annars ganska mycket ställningskrig i matchen men det var IFK som skapade de klart flesta målchanserna. Onsala försvarade sig dock mycket bra och lyckades med konststycket att göra ett mål. Det kom tidigt i andra halvlek, i spelminut 49.

Det var varmt och tufft att spela på konstgräset i denna match i division ett södra. IFK bytte två spelare i minut 65 och ytterligare två tio minuter senare.

Närmast väntar Eskilsminne hemma och därefter följer ytterligare två matcher innan det blir ett längre uppehåll.

IFK:s startelva