Hordas segertåg fortsätter

Fotboll Horda fortsätter på det inkörda spåret: Återigen en seger i fotbollssexan.

I kväll blev det efter visst besvär 3–1 (1–1) på Munkavallen mot gästande Skeppshult.

Horda fick det kanske något oväntat tufft men det fanns en klar oro i hemmalaget:
– Ja, vi saknade på grund av skador och arbete sju spelare i dag, konstaterar tränaren Shpetim Bushati.

Han var ändå nöjd med vad kvällens laguppställning uträttade. Det började visserligen med ett bortamål genom rutinerade Jonas Källberg efter bara fem minuter, men Horda kom tillbaka.

Efter 25 minuter kvitterade Alex Mai :
– En av våra bästa spelare i kväll tillsammans med målvakten ”Max” Isa och Arman Ashtiani, berömmer tränaren om även hyllar alla andra i laget för att man kämpade bra.

13 minuter in på andra halvlek kom 2–1 genom Mohammed Reza Mohammadi och när Arman Ashitani gjorde ett snyggt mål fram till 3–1 var det mer eller mindre avgjort.

Horda har inlett sexan med sex raka segrar och har närmast match mot Nissafors/Hestra på bortaplan den 28 maj.

Tre glada målskyttar: Arman Ashtiani (3-1), Alex Mai 1-1 och Muhamed Reza 2-1. Foto: Torsten Lindberg