Fotboll

Horda har lämnat wo i kväll – ny tränare på G

Fotboll Horda AIK har det besvärligt just nu och har tvingats lämna walk over i kvällens hemmamatch mot Häradsbäck/Ryd men tränarfrågan är på väg att lösas.

Glada Hordakillar. Arkivbild

Efter den senaste matchen meddelade tränaren Emir ”Assar” Arslanovic att han slutar med omedelbar verkan. Sedan dess har klubbledningen jobbat på en efterträdare.

– Vi har en muntlig överenskommelse och hoppas ha det helt klart i dagarna, och att han leder laget i vår match i Vislanda på onsdag, säger Ronny Ulvedalen i HAIK.

Däremot blev det så många avhopp inför kvällens hemmamatch att man tvingades lämna walk over, alltså ge bort poängen till motståndaren utan att spela.

– Vi har bara 18 man i truppen och i dag är nio av dem sjuka, skadade eller upptagna av jobb. Däremot ska vi kunna fullfölja serien och vi hoppas även att vår nye tränare kan locka med sig några spelare så att truppen blir större, säger Ronny som just nu leder laget.

Horda AIK är i år tillbaka i femman efter förra säsongens spel i sexan men har inlett säsongen minst sagt knackigt. Det måste nog till om inte underverk så i alla fall en hel del positiva bitar om man ska rädda kontraktet.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *