Horda förlorade i sista minuten – 52-åring målskytt

Fotboll Det blev ånyo förlust för Horda när de idag gästade Braås/Rottne i Växjös utvecklingsserie och förlorade med 1 - 2.

Då det är en utvecklingsserie där vissa av Hordas motståndare har lag högre upp i seriesystemet så kan det variera stort i kvaliteten mellan lagen. Det har Horda fått erfara de två senaste matcherna när det blivit stryk med 7 – 0 respektive 8 – 2.

Men idag var det nära poäng mot Braås/Rottne. Faktum är att matchen avgjordes i 92:a minuten.
– Tyvärr. Jag stannade kvar extra och försökte uppmuntra spelarna, säger tränaren Alexandru Zamfir.

Tränaren vittnar om en jämn match där Horda började bra och hade många målchanser.
– Men sen började de få chanser också. I andra halvlek kändes det som att Braås/Rottne ville ha vinsten mer och de pressade lite mer. De hade den extra viljan.

Tränaren säger att hela laget kämpade idag och han vill inte lyfta fram någon före någon annan. Värt att notera är att 52-årige Sorin Marin hoppade in och nätade för Horda.