Horda fick det tufft

Fotboll Horda med nio poäng fick det oväntat tufft mot IFK Gislaved på noll poäng men vann slut med 2–1 (0–0) efter segermål i slutminuterna.

– Ett mycket välorganiserat Gislaved, noterar hemmalagets Torsten Lindberg.
IFK uppträdde inte alls som en nollpoängare utan häll matchen jämn väldigt länge.

– Det var ett tufft motstånd och Gislaved hade ett starkt försvar, säger Torsten.

Prince Kurankye gjorde 1–0 fem minuter in på andra halvlek men i följande anfall kvitterade gästerna.
2–1 kom med tre minuter kvar av matchen genom Zenel Dautaj. Det var en snygg bakåtspark som resulterade i fullträff.

Horda svarade inte för något storstilad fotboll men killarna kämpade bra. Lite extra beröm till Arman Ashitani, Prince Kurankye, Henric Annmo och Kadir Hajrovic. Hong Phuong Mac gjorde en bra andra halvlek.

Serieledande Horda har närmas bortamatch mot Bor den 15 maj.