Hooks IF förlorade mot Ekenässjön med 1-2

Fotboll Hook förlorade med uddamålet mot Ekenässjön i Smålandscupen med 1-2 (0-0).

Efter första halvlek var det mållöst och sedan gör Ekenässjön ett självmål i 55´minuten.

Ekenässjön kvitterar sedan till 1-1 genom Alireza Azeme, assisterad av Östlin och fastställer sedan resultatet genom 1-2 av Patrik Hirche, assisterad av Azeme.

Hooks tränare Björn Erinder tycker man börjar bra.

— I första halvlek så spelar vi bra och har övertaget i matchen men inga direkta målfarliga chanser.

I pausen byter vi fem spelare, fortsätter Björn och sedan tappar vi mycket det fina spelet vi har i första halvlek.

Arlfred Storck gör sin första match försäsongen och han får godkänt avslutar Björn.

Nästa match är en träningsmatch på söndag nästa helg mot Solberga som också kommer spela i samma serie framöver.