Fotboll

Hook spelade oavgjort mot tabelltvåan

Fotboll Hook tog ledningen snabbt över Solberga genom en straff och utökade sedan till 2-0 efter en hörna i 27:e minuten. I andra halvlek fick Hook det svårt att försvara sig mot ett Solberga som tryckte på hårt, vilket resulterade i två insläppta mål och därmed en vunnen pinne när matchen slutade 2-2.  Vi har försökt nå Hooks tränare utan svar. Uppdaterad.

Hooks IF rivstartade matchen med att förvalta en straff genom Johan Antonsson. En straff som motståndarlaget inte tyckte var rättvis och likväl blev många Hook spelare förvånade när domaren blåste i pipan, men 1-0 var gjort och tjugo minuter senare placerade Simon Ankarstrand bollen tätt intill stolpen efter en hörna.

Näst på tur var det Solbergas tur att lägga straff strax innan halvtid efter att ha blivit fälld i straffområdet, men den chansen brände dem med ett skott över ribban.

Solberga gick sedan ut starkt i andra halvlek och tryckte tillbaka Hook så pass mycket att de tillslut fick hål på försvaret och kunde trycka in två ett mål i både 61:a och 64:e minuten.

Därefter stängde Hook igen och tog med sig en pinne hem.

Vi har försökt nå Hooks tränare men inte lyckats nå fram, kan komma att uppdateras.

 

Text : Linn Törnberg

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *